Limousin in de wei | De Hiedbrink | Duurzaam vlees

Over De Hiedbrink

De Hiedbrink is ontsprongen uit de passie voor koeien die in onze familie al generaties door vader op zoon is overgeslagen. Zo hadden mijn beide opa’s vroeger zelf koeien. De ene hobbymatig en de ander had een melkveebedrijf aan de andere kant van het dorp. Niet erg gek dus dat ik, Thom Jansen, door de jaren heen ook een passie voor koeien heb ontwikkeld.

Kalf in de wei | De Hiedbrink
Thom Jansen eigenaar van De Hiedbrink

Wij vinden het fijn om mensen blij te kunnen maken met ons rundvlees en te weten waar ons vlees terecht komt. Dit geeft ons weer energie om te doen wat wij leuk vinden en waar wij goed in zijn; namelijk op een eerlijk manier Limousins houden!

Dit resulteert in een lekker stukje vlees, dat niet te vergelijken is met vlees uit de supermarkt.

Thom Jansen

De Hiedbrink

Op onze boerderij “De Hiedbrink” houden wij al meer dan 10 jaar een koppel Limousin zoogkoeien. Deze worden vooral door mij en mijn vader verzorgd. Tijdens mijn agrarische opleiding deed zich de mogelijkheid voor om een eigen bedrijf te starten. Omdat ik erg gek ben op onze koeien wist ik altijd al dat ik hier mijn beroep van zou willen maken en dus heb ik deze kans met beide handen aangegrepen!

Vroeger gingen onze dieren weg via bijvoorbeeld een handelaar. Ik vond het jammer dat ik dan niet wist waar onze koe, waar wij zo lang voor hadden gezorgd, terecht kwam. Nu wij van “De Hiedbrink” een professionele veehouderij hebben gemaakt, zijn we gestart met de verkoop van het door ons eerlijke en duurzaam geproduceerde Limousin rundvlees. Zodat mensen in de regio en daar buiten kunnen genieten van onze producten. 

Kwaliteitsvlees voor eerlijke prijzen, daar staan wij voor!

Bekijk onze rundvlees pakketten