Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over het vlees, vervoer of onze werkwijze? Wij proberen het u hier uit te leggen. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Vlees van De Hiedbrink

  • Wij bezorgen tot 30 km rijden vanaf Braamt.
  • Binnen 10 km bezorgen we gratis.
  • Bezorgkosten buiten de 10km zijn € 10,-.
  • Bestelling vanaf € 200,- bezorgen we gratis.

U kunt bij ons uw vleespakket afhalen op afspraak.

Neem contact op

Als er genoeg bestellingen zijn wordt er een Limousin naar onze vaste slager gebracht, zo heeft u gegarandeerd vers vlees. Het kan dus voorkomen dat u de ene keer iets langer op uw vleespakket moet wachten dan de andere keer.

Bij de slager komen de dieren eerst tot rust voordat ze geslacht worden. Na het slachten blijft het karkas minimaal 1 week hangen om te “rijpen”. Dit komt de kwaliteit van het vlees ten goede en draagt bij aan de smaak van ons vlees. Hierna wordt het vlees afgesneden, vacuüm verpakt en ingevroren. Het verse vlees wordt door ons weer opgehaald waarna het bij ons vanuit de vriezer wordt verkocht.

Als u het vlees bij minimaal -18 graden Celsius bewaard is het wel tot een jaar lang houdbaar.

Wij houden onze runderen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Onze Limousins lopen dan ook het grootste gedeelte van het jaar buiten.

Daarnaast bieden we echt duurzame vleespakketten, omdat de koe op deze wijze horizontaal verwerkt kan worden. Een zogenaamd kop-tot-staart pakket dus. Op deze manier wordt alles van het dier verwerkt en wordt er zo min mogelijk verspild

Wij gebruiken geen preventieve antibiotica bij onze dieren. Ons vlees is dan ook gegarandeerd antibiotica vrij.