Vlees bestellen

Wij hebben ervoor gekozen om te beginnen met vleespakketten. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat de koe op deze manier horizontaal verwerkt kan worden. Een zogenaamd kop-tot-staart pakket dus. Op deze manier wordt alles van het dier verwerkt en wordt er zo min mogelijk verspild. De pakketten zijn op dezelfde manier opgebouwd en bevatten per pakketsoort zoveel mogelijk dezelfde stukken vlees. In een koe zitten echter niet van elk vleessoort evenveel lapjes vlees. Van sommige onderdelen zit veel minder in een koe dan van andere delen en dit kan per koe verschillen. Het kan dus voorkomen dat de inhoud van het pakket soms iets wisselt. Wij doen ons best om de onderdelen van de koe zo eerlijk mogelijk over de pakketten te verdelen.

7,5 KG
15 KG
22.5 KG
2.2 KG
Vanaf ca. 46.00
Nieuw
ca. 40.00

Het vlees

Als er genoeg bestellingen zijn wordt er een Limousin naar onze vaste slager gebracht, zo heeft u gegarandeerd vers vlees. Het kan dus voorkomen dat u de ene keer iets langer op uw vleespakket moet wachten dan de andere keer.

Bij de slager komen de dieren eerst tot rust voordat ze geslacht worden. Na het slachten blijft het karkas minimaal 1 week hangen om te “rijpen”. Dit komt de kwaliteit van het vlees ten goede en draagt bij aan de smaak van ons vlees. Hierna wordt het vlees afgesneden, vacuüm verpakt en ingevroren. Het verse vlees wordt door ons weer opgehaald waarna het bij ons vanuit de vriezer wordt verkocht.

Als u het vlees bij minimaal -18 graden Celsius bewaard is het wel tot een jaar lang houdbaar. U krijgt dus een gegarandeerd vers stukje vlees van de hoogste kwaliteit! U kunt het vlees bij ons afhalen of wij brengen het bij u thuis.

Quote | De Hiedbrink | Braamt | Gelderland
Als u het vlees bij minimaal -18 graden Celsius bewaard is het wel tot een jaar lang houdbaar.